Please select your page

Мрежа заседа у Пландишту

фото-најава

У организацији Покрајинског заштитника грађана – омбудсмана у петак, 22. јуна, у Пландишту ће бити одржан састанак чланова Координационог тима мреже „Живот без насиља“ са надлежним органима и установама општине, које се баве питањима насиља у породици.

Састанак се у Пландишту организује из два разлога – први је борба против насиља у породици, јер успешност те борбе подразумева сарадњу, ефикасан и синхронизован наступ различитих институција, установа и органа на свим нивоима поступања. Други разлог је чињеница да у овој локалној самоуправи не постоји институција локалног омбудсмана, па се организацијом састанка жели скренути пажња на значај и улогу локалног омбудсмана у заштити људских права.

Одлука да се састанак организује у Пландишту донета је на предлог Покрајинског заштитника грађана – омбудсмана, на претходном састанку Координационог тима који је одржан у Новом Саду.

Састанак ће се одржати у просторијама Културно-образовног центра „Вук Караџић“ (адреса: Војводе Путника бр. 38) са почетком у 11 часова.

 

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак