Please select your page

Наставак успешне сарадње са Правним факултетом за привреду и правосуђе

Драгана Ћорић у посети факултетуПроф. др Милан Почуча, декан Правног факултета за привреду и правосуђе у Новом Саду и Покрајинска заштитница грађана - омбудсманка, доц. др Драгана Ћорић, састали су се у понедељак, 25. марта 2024. године у просторијама Правног факултета за привреду и правосуђе у Новом Саду. Састанку је присуствовала и проф. др Јелена Матијашевић, продеканка за науку.

Састанак је одржан у циљу наставка и продубљивања до сада веома успешне сарадње  овог факултета и институције Омбудсмана. Студенти Правног факултета за привреду и правосуђе у Новом Саду традиционално већ годинама пролазе програм практичне наставе у просторијама Покрајинског заштитника грађана - омбудсмана и често су учесници различитих догађаја и конференција у организацији омбудсмана.

У оквиру службене посете, омбудсманка доц. др Драгана Ћорић, обишла је просторије Правног факултета за привреду и правосуђе у Новом Саду, библиотеку „Проф. др Славко Царић“, и  поздравила студенте на предавањима из Наследног права  као и друге запослене.