Please select your page

Покрајинска заштитница грађана - омбудсманка у службеној посети општини Апатин

Драгана Ћорић са сарадником Василијем Зорићем на састанку са представницима општине АпатинПокрајинска заштитница грађана - омбудсманка, доц. др Драгана Ћорић, је дана 15. марта 2024. године била у службеној посети Општине Апатин.

На почетку посете, састала се са председницом општине Дубравком Кораћ, начелницом општинске управе Наташом Ћурчић и помоћницом председнице општине за образовање и омладинску политику Милком Никшић где су разговарали о актуелним проблемима у општини.

Након званичног дела посете Омбудсманка је посетила знаменитости општине, пре свега православни храм Сабор светих апостола у Апатину.

Такође, Омбудсманка је посетила Народну библиотеку "Миодраг Борисављевић" где се састала са директорком библиотеке Сањом Шијан и њеним сарадницима у библиотеци донирала публикације чији је издавач Покрајински заштитник грађана - омбудсман.

Посета је обухватила и обилазак Културног центра Апатин, а у склопу тога посету галерији Меандер и апатинском позоришту, где се Омбудсманка састала са директорком културног центра Данијелом Обрадовић.

Покрајинска заштитница грађана - омбудсманка се захваљује на гостопримству и радује се будућој сарадњи са општином Апатин.

Заједничка фотографија испред православног храма Сабор светих апостола у Апатину

Заједничка фотографија у Народној библиотеци ,,Миодраг Борисављевић” у Апатину

Заједничка фотографија Омбудсманке Драгане Ћорић и сарадника Василија Зорића са домаћинима општине Апатин