Please select your page

Пријем грађана у Сремској Митровици и Врбасу

Пријеми грађана које у војвођанским местима организује Покрајински заштитник грађана - омбудсман одржаће се следеће недеље у Сремској Митровици и Врбасу. Том приликом грађани ће моћи да добију правни савет и поднесу притужбу институцији омбудсмана.

Пријем грађана у  Сремској Митровици одржаће се у уторак, 3. марта, а у Врбасу у четвртак, 5. марта. Време пријема је од 13.00 до 14.00 часова у седишту локалне самоуправе (Митровица - Светог Димитрија 13, сала 2 у новом делу зграде и Врбас - Маршала Тита 89). 

Разговор са грађанима прилика је да они из прве руке информишу институцију Покрајинског заштитника грађана - омбудсмана о стању у области остваривања, заштите и унапређења људских права у војвођанским местима у којима нема локалног заштитника грађана.

Стога позивамо све грађанке и грађане који имају питања или проблема у било којој области људских права да се током ове посете лично и конкретно информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Уз пријем грађана, тих дана одржаће се и састанци са локалним ромским координаторима у Инђији, Сремској Митровици, Суботици и Врбасу. Циљ ових састанака је  упознавање са проблемима у области људских права са којима се суочавају ромска заједница и локална самоуправа у овим градовима и општинама.

 Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана.
За договарање термина узимања изјава или снимања молимо позовите број 063/105-17-15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак