Please select your page

Пријем грађана у Сомбору

Сомбор Зомбор - тоwн халлУ среду, 13. августа 2014. године, покрајинска омбудсманка, Анико Мушкиња Хајнрих ће са сарадницима примати грађане у Сомбору, након чега ће посетити Центар за социјални рад и Дом за децу и омладину „Мирослав Антић – Мика“.

Пријем грађана у Сомбору одржаће се у згради Општинске управе (Трг Цара Уроша 1) од 09.30 до 11:00 часова. Грађани ће приликом ове посете моћи лично да разговарају са омбудсманком и њеним сарадницима, поднесу притужбу и добију правне савете.

Место   Датум  Време Адреса 
 Сомбор 13.08.2014.  09.30-11.00  Трг Цара Уроша 1 

Институција Покрајинског заштитника грађана - омбудсмана, у складу са својим годишњим планом рада посећује насељена места широм Војводине у којима при општинској управи није успостављен омбудсман. Циљ тих посета је упознавање са ситуацијом у области остваривања, заштите и унапређења људских права у овим местима, са конкретним правним проблемима појединаца и стицање свеобухватне слике о људским правима грађана АП Војводине.

Покрајински заштитник грађана позива све грађанке и грађане који имају недоумица или проблема у било којој области људских права да се током посете непосредно и што конкретније информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права. 

  • Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана.
  • За договарање темина узимања изјава или снимања молимо позовите број 063/105-17-15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак