Please select your page

ПОКРАЈИНСКИ ОМБУДСМАН АПЕЛУЈЕ НА ОДГОВОРНО ПОНАШАЊЕ

АпелПокрајински  заштитник грађана-омбудсман забринут је због поновног и рапидног раста броја заражених корона вирусом и апелује на грађане да се придржавају свих противепидемиолошких мера.

Грађани, по мишљењу Покрајинског омбудсмана, не би смели да занемаре чињеницу да, без обзира на временско трајање епидемије, својим понашањем утичу како на властито здравље, тако и на здравље и животе других људи.

Безбедан и пристојан живот захтева од свих нас да се једни према другима односима  у духу људске солидарности, да се уздржавамо од ризичног понашања, као и да поштујемо препоруке медицинских ауторитета. Својим одговорним и дисциплинованим понашањем грађани ће олакшати фунционисање здравственог система и тиме допринети да борба против епидемије буде ефикаснија, да се стави под контролу и  на крају да се сузбије.    

Од момента проглашења епидемије до данас Покрајински омбудсман се у више наврата јавно оглашавао и апеловао на грађане да се придржавају препоручених, превентивних здравствених мера и да воде рачуна о свом, као и о здрављу својих суграђана.

БУДИМО ОДГОВОРНИЈИ,
БУДИМО СОЛИДАРНИЈИ!

Последња саопштења


Најчитаније вести


Медијски кутак