Please select your page

Одржан семинар за чланице и чланове Координационог тима мреже ,,Живот без насиља”

Семинар: Мрежа Покрајински заштитник грађана - омбудсман, уз подршку Мисије OSCE у Србији, организовао је 16. и 17. маја семинар за чланице и чланове Координационог тима мреже "Живот без насиља” у дворцу "Каштел” у Ечки.

Семинару су присуствовали представнице и представници Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Покрајинског секретаријата за здравство, Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице, Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, Покрајинског секретаријата за финансије, Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, Завода за равноправност полова, Покрајинског завода за социјалну заштиту и два посланика у Скупштини АП Војводине.

Како би се унапредила сарадња институција које делују унутар Мреже, односно мултисекторски приступ проблему насиља у породици, приступило се изради стратешког плана. У циљу повезаног, ефикасног и усклађеног поступања, овом приликом сачињен је и план активности покрајинских институција које учествују у раду Мреже за наредни период.

Ово је уједно био и први састанак Координационог тима мреже "Живот без насиља” у 2019. години.

Семинар: Мрежа Семинар: Мрежа