Please select your page

Покрајински омбудсман у Новом Кнежевцу – пријем грађана и промоција филма о женама

нови кнезевацИнституција Покрајинског омбудсмана ће у четвртак, 14. новембра 2013. године организовати пријем грађанки и грађана у Новом Кнежевцу од 11.00 до 12.30 часова. Грађане ће у згради Општинске управе (Краља Петра И Карађорђевића 1) примати заменица покрајинског омбудсмана са сарадницима.

Институција Покрајинског омбудсмана штити људска права и слободе од повреда учињених од стране покрајинске и општинске управе, као и организација и јавних служби, чији је оснивач Покрајина или општина.

Покрајински омбудсман позива све грађанке и грађане Новог Кнежевца и околних места који имају било каквих недоумица или проблема у било којој области људских права да се током ове посете на најнепосреднији начин што конкретније информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Након пријема грађана у згради Општине одржаће се и промоција филма „Чини ми се да сам мало другачија” у 13.00 часова. Филм говори о доприносу жена квалитету живота у локалним заједницама у Војводини и променама до којих су њихове активности довеле. Позивамо све заинтересоване да дођу на промоцију.

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана/ки и промоцију филма.
За договарање темина узимања изјава или снимања молимо позовите 062 205 895.