Please select your page

Покрајински омбудсман у Кули и Шиду – пријем грађана и промоција филма о женама

Институција Покрајинског омбудсмана ће следеће недеље у понедељак, 4. новембра 2013. године организовати пријем грађанки и грађана у Кули, а у четвртак, 7. новембра у Шиду. Грађане ће од 11.00-13.00 часова у згради Општинске управе (Лењинова 11 у Кули и Карађорђева 2 у Шиду) примати заменица покрајинског омбудсмана са сарадницима.

Институција Покрајинског омбудсмана штити људска права и слободе од повреда учињених од стране покрајинске и општинске управе, као и организација и јавних служби, чији је оснивач Покрајина или општина.

Покрајински омбудсман позива све грађанке и грађане Куле и Шида и околних места који имају било каквих недоумица или проблема у било којој области људских права да се током ове посете на најнепосреднији начин што конкретније информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Након пријема грађана у оба места ће се у згради Општине одржати и промоција филма „Чини ми се да сам мало другачија” у 13.30 часова. Филм говори о доприносу жена квалитету живота у локалним заједницама у Војводини и променама до којих су њихове активности довеле. Позивамо све заинтересоване да дођу на промоцију.

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана/ки и промоцију филма.
За договарање темина узимања изјава или снимања молимо позовите 063 105 17 15.