Please select your page

Забава права - дечја фешта у Културној станици Свилара

Фестивал права дететаПокрајински заштитник грађана – омбудсман у сарадњи с Новосадском мрежом за децу, у оквиру Фестивала права детета, организује у суботу, 16. новембра 2019. године догађај за децу и родитеље/старатеље под називом: „Забава права“. Програм се одржава у Културној станици Свилара и траје од 11 до 19 часова.

Позивамо децу и родитеље/старатеље да својим присуством и учешћем у активностима увеличају овај догађај, а медије да о њему извештавају.

ВАЖНА НАПОМЕНА!

Сва деца до навршених 10. година живота која ће учествовати у активностима програма Забава права - дечја фешта, 16.новембра 2019. године у Културној станици Свилара, за исто морају имати писмену сагласност родитеља, старатеља, односно законског заступника.

Наведена обавеза не односи се на: децу у пратњи родитеља, старатеља, односно законског заступника или другог лица којем је неко од наведених привремено поверио дете; децу коју доводе и која ће бити под надзором одговорних лица из образовних, здравствених и установа социјалне заштите; децу кориснике услуга установа социјалне заштите за које постоји претходна начелна сагласност родитеља, старатеља, односно законског заступника да учествују на оваквим догађајима.

Пример сагласности можете преузети овде (word, pdf), а биће доступна и на лицу места.

Преузмите документа:
Download this file (сагласност.доцx)Сагласност (word)84 kB
Download this file (сагласност.pdf)Сагласност (pdf)248 kB

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак