Please select your page

НАЈАВА - Састанци у Кикинди и Суботици: Одговор здравства на насиље према женама

У Кикинди и Суботици биће ове недеље одржани састанци у оквиру кампање Покрајинског секретаријата за здравство, социјалну политику и демографију и Покрајинског заштитника грађана - омбудсмана за подизање свести запослених у здравству у вези са њиховом улогом у спречавању насиља над женама.

Састанак у Кикинди заказан је за среду, 21. јануар са почетком у 10.30 часова у Центру за стручно усавршавање (Немањина 23).

Састанак у Суботици биће одржан у петак, 23. јануара са почетком у 10.30 часова у Свечаној сали Завода за јавно здравље (Змај Јовина 30).

О задацима здравствених установа у заштити жена од насиља у породици и у партнерским односима представницима домова здравља, болница, завода за јавно здравље и локалних самоуправа са територије Севернобанатског, односно Севернобачког округа говориће помоћница покрајинског секретара за здравство др Данијела Станковић Баричак, директор Дома здравља у Инђији прим. др Васа Петровић и заменица покрајинског заштитника грађана - омбудсмана за равноправност полова Даница Тодоров.

Састанци са представницима здравствених установа у јануару и фебруару биће одржани још у Сомбору, Сремској Митровици, Зрењанину и Новом Саду.

Молимо медије да извештавају.
Време предвиђено за узимање изјава је од 10 до 10.30 часова или по завршетку састанка у 13 часова.
За све додатне информације молимо позовите 063 105 17 15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак