Please select your page

Додела награда новинаркама

НајаваПокрајински заштитник грађана - омбудсман и Мисија ОЕБС у Србији ће у понедељак, 20. октобра 2014. године свечано прогласити победнице на конкурсу за најбоље медијске прилоге о улози жена у остваривању права националних мањина. Свечано проглашење и додела награда одржаће се у сали 2 Скупштине АП Војводине (Бановински пролаз бб) са почетком у 11 часова.

Добитницама су награде додељене за њихов допринос подизању свести јавности о значају родне равноправности у области заштите права националних мањина и афирмацији улоге жена у националним саветима националних мањина, као и за њихову креативност, оригиналност и поштовање новинарске етике.

Присутнима ће се овом приликом обратити и награде уручити Анико Мушкиња Хајнрих, покрајинска омбудсманка, Гордана Јанковић, шефица одељења за медије Мисије ОЕБС у Србији и заменице покрајинског омбудсмана Ева Вукашиновић и Даница Тодоров.

На доделу награда позвани су, између осталих, представници и представнице надлежних одбора и радних тела Скупштине АПВ и покрајинских секретаријата Владе АПВ, као и представници и представнице националних савета националних мањина и завода за културу мањинских националних заједница у АП Војводини.

Молимо медије да извештавају са овог догађаја.
За све додатне информације молимо позовите 063 105 17 15

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак