Please select your page

Обука чланица националних савета

најава сајт

Мисија ОЕБС-а у Србији и Покрајински заштитник грађана - омбудсман организују тродневну обуку чланица националних савета националних мањина. У светлу предстојећих избора за националне савете у Републици Србији, циљ ове обуке је да промовише делотворно учешће жена на октобарским изборима.

Учеснице обуке, које су уједно и могуће кандидаткиње на изборима, моћи ће овом приликом да прошире своје знање о самом изборном процесу и процедурама, као и да се детаљно упознају са свим новинама у Закону о изменама и допунама Закона о националним саветима националних мањина.

Обука „Избори за националне савете националних мањина” почиње у четвртак, 18. септембра 2014. године у 15 часова у хотелу „Аква Стар” у Врднику, а отвориће га покрајинска заштитница грађана Анико Мушкиња Хајнрих и Јан Луенебург, шеф Одељења за демократизацију Мисије ОЕБС-а у Србији.

Позивамо Вас да извештавате о овом догађају.
Уколико имате питања, молимо Вас да контактирате Анкицу Драгин, сарадницу у Покрајинском заштитнику грађана - омбудсману на 021 487 41 44, 063 105 17 15 или на ankica.dragin@vojvodina.gov.rs

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак