Please select your page

Пријем грађана у Жабљу

64928633У уторак, 16. септембра 2014. године, заменица покрајинског омбудсмана Ева Вукашиновић примаће грађане и грађанке у Жабљу.

Пријем грађана одржаће се у седишту Општинске управе (Николе Тесле 45) од 12.00до 13.00 часова. Заменица омбудсмана ће разговарати са грађанима, примати притужбе и давати правне савете.

Разговор са грађанима о њиховим проблемима у вези са људским правима прилика је да се институција Покрајинског заштитника грађана - омбудсманаиз прве руке упознаса ситуацијом у области остваривања, заштите и унапређења људских права у војвођанским местима у којима нема локалног заштитника грађана.

Позивамо све грађанке и грађане који имају питања или проблема у било којој области људских права да се током ове посете лично и конкретно информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Заменица Вукашиновић ће се истог дана претходно састати и са локалним ромским координаторима у Зрењанину и Жабљу како би се упознала са проблемима у области људских права са којима се на територији ове две локалне самоуправе суочава ромска заједница.

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана.
За договарање термина узимања изјава или снимања молимо позовите број 063/105-17-15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак