Please select your page

Пријем грађана у Кули

УслцентарУ четвртак, 4. септембра 2014. године, заменица покрајинског омбудсмана Ева Вукашиновић примаће грађане и грађанке у Кули.

Пријем грађана одржаће се у Услужном центру Општинске управе (Лењинова 11) од 12.00до 14.00 часова. Заменица омбудсмана ће разговарати са грађанима, примати притужбе и давати правне савете.

Разговор са грађанима о њиховим проблемима у вези са људским правима прилика је да се институција Покрајинског заштитника грађана - омбудсманаиз прве руке упознаса ситуацијом у области остваривања, заштите и унапређења људских права у војвођанским местима у којима нема локалног заштитника грађана.

Стога позивамо све грађанке и грађане који имају питања или проблема у било којој области људских права да се током ове посете лично и конкретно информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Током посете Кули заменица Вукашиновић ће се састати и са локалним ромским координатором како би се упознала са проблемима у области људских права са којима се суочавају ромска заједница у Општини Кула и локална самоуправа.

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана.
За договарање термина узимања изјава или снимања молимо позовите број 063/105-17-15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак