Please select your page

Пријем грађана у Белој Цркви

У уторак, 26. августа 2014. године, заменица покрајинског омбудсмана Марија Кордић ће примати грађане и грађанке у Белој Цркви.

Пријем грађана одржаће се у седишту Општинске управе (Милетићева 2) од 10.00 до 11.00 часова. Заменица омбудсмана ће разговарати са грађанима, примати притужбе и давати правне савете, након чега ће посетити и Центар за социјални рад и Дом за децу и омладину у Белој Цркви.

Институција Покрајинског заштитника грађана - омбудсмана, у складу са својим годишњим планом рада посећује насељена места широм Војводине у којима при општинској управи није успостављен омбудсман. Циљ тих посета је упознавање са ситуацијом у области остваривања, заштите и унапређења људских права у овим местима, са конкретним правним проблемима појединаца и стицање свеобухватне слике о људским правима грађана АП Војводине.

Покрајински заштитник грађана - омбудсман позива све грађанке и грађане који имају питања или проблема у било којој области људских права да се током ове посете лично и конкретно информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана.
За договарање термина узимања изјава или снимања молимо позовите број 063/105-17-15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак