Please select your page

Пријем грађана у Руми

73516 рума01-фото-блиц оригхУ четвртак, 07. августа 2014. године, покрајинска омбудсманка, Анико Мушкиња Хајнрих ће са сарадницима примати грађане у Руми, након чега ће посетити и Центар за социјални рад.

Пријем грађана у Руми одржаће се у згради Општинске управе (Главна 155) од 10.00 до 12:00 часова. Грађани ће приликом ове посета моћи лично да разговарају са омбудсманком и њеним сарадницима, поднесу притужбу и добију правне савете.

 Место Датум  Време  Адреса 
 Рума  07.08.2014.  10.00 – 12.00  Главна 155

Институција Покрајинског заштитника грађана - омбудсмана, у складу са својим годишњим планом рада посећује насељена места широм Војводине у којима при општинској управи није успостављен омбудсман. Циљ тих посета је упознавање са ситуацијом у области остваривања, заштите и унапређења људских права у овим местима, са конкретним правним проблемима појединаца и стицање свеобухватне слике о људским правима грађана АП Војводине.

Покрајински заштитник грађана позива све грађанке и грађане који имају недоумица или проблема у било којој области људских права да се током посете непосредно и што конкретније информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права. 

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана и у овим местима.
За договарање темина узимања изјава или снимања молимо позовите број 063/105-17-15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак