Please select your page

Упитници

Истраживање о поступању органа старатељства и других надлежних органа и институција у случајевима заштите деце од насиља, злостављања и занемаривања, као и заштите права деце у сукобу са законом

У оквиру овлашћења да спроводи истраживања како би стекао увид у стање људских права, идентификовао проблеме и формулисао препоруке у циљу остваривања, заштите и унапређења људских права, Покрајински заштитник грађана - омбудсман одлучио јхе да испита поступање органа старатељства и других надлежних органа и институција у случајевима заштите деце од насиља, злостављања и занемаривања, као и заштите права деце у сукобу са законом.

У прилогу можете преузети одговарајући упитник који је потребно доставити до 14. јануара 2019. године имејлом на адресу istrazivanja@ombudsmanapv.org или поштом на адресу: Булевар Михајла Пупина 25, 21101 Нови Сад.

За све додатне информације можете нам се обратити на телефон 021/487-41-44 или на имејл адресу svetlana.nesic@vojvodina.gov.rs, контакт особа је Светлана Нешић Бајго, саветница у Покрајинском заштитнику грађана - омбудсману.