Please select your page

НАЈАВА: Покрајински омбудсман у Кикинди

дефаултПокрајински омбудман је током протекле недеље започео овогодишњи низ посета локалним смаоуправама са циљем да се грађанима и грађанкама омогући непосредна могућност подношења представки овом институцијом. Следећи пријем грађана биће уприличен у понедељак, 20. маја 2013. године у Општини Кикинда. Грађане ће од 11.00-13.00 часова у згради локалне самоуправе (Трг српских добровољаца 12) примати заменица покрајинског омбудсмана за заштиту права детета.

Институција Покрајинског омбудсмана штити људска права и слободе од повреда учињених од стране покрајинске и општинске управе, као и организација и јавних служби, чији је оснивач Покрајина или општина.

Покрајински омбудсман позива све грађанке и грађане Општине Кикинда и околних места који имају било каквих недоумица или проблема у било којој области људских права да се током ове посете на најнепосреднији начин што конкретније информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Молимо медије да према својим могућностима најављују пријем грађана/ки и њихових представки у овим општинама. За договарање темина узимања изјава или снимања молимо позовите 063 105 17 15.

Последње најаве


Најчитаније вести


Медијски кутак